Cursussen

 • 15 Lessen

  Digital Nomad Secrets

  Leer hoe je met jouw ervaring, expertise en kennis geld kunt verdienen onafhankelijk van locatie en kom jouw bedrijfsidee ontwikkelen! In deze korte cursus maak je opdrachten waar je mijn feedback op ontvangt via email, wij denken met je mee bij het helder krijgen van jouw bedrijfsidee en het opzetten van je 'signature' aanbod: het aanbod waarmee je je klant tot het ultieme resultaat begeleidt.
 • 25 Lessen

  Nomad Business Academy

  In zes maanden tijd werken we samen aan het opzetten van jouw bedrijf, het maken van jouw website en het ontwikkelen van jouw eigen online cursus. Het doel van dit hele traject is om na zes maanden op je eigen voorwaarden te ondernemenje diensten locatie onafhankelijk te kunnen uitvoeren en een aantal klanten te bedienen die betalen voor wat jij te bieden hebt! Ik help je een online inkomstenstroom op te bouwen die voorspelbaar is. Na zes maanden verloopt je abonnement en betaal je voor begeleiding via email €195,- per maand. Dit is uiteraard optioneel en je houdt nog 6 maanden toegang tot de lessen.
 • 12 Lessen

  Nomad Startup Methode

  Leer hoe je met jouw ervaring, expertise en kennis geld kunt verdienen onafhankelijk van locatie en kom jouw bedrijfsidee ontwikkelen! In deze korte cursus maak je opdrachten waar je mijn feedback op ontvangt via email, wij denken met je mee bij het helder krijgen van jouw bedrijfsidee en het opzetten van je 'signature' aanbod: het aanbod waarmee je je klant tot het ultieme resultaat begeleidt.