Leven en werken op jóúw voorwaarden

Wij geloven dat het leven bedoelt is om écht te leven. Zo vaak mogelijk voelen dat je lééft. De mentale, fysieke en financiële vrijheid hebben om het maximale eruit te halen. En dat helemaal op je eigen voorwaarden te doen.

Daar helpen wij avonturiers en vrijheidszoekers mee door ze onafhankelijker te maken van tijd en locatie. We helpen je een leven te starten als digital nomad en de vrijheid van reizen te voelen terwijl je inkomsten gewoon doorlopen.

Video afspelen

Gezien in

Klik op de plaatjes om de artikelen te openen op de nieuwssites zelf.

Nieuwsgierig naar verhalen over mensen die gestart zijn als locatie onafhankelijk ondernemer? Die reizen en werken tegelijkertijd? Wij verzamelden deze verhalen in een vet magazine ter gelegenheid van 10 jaar Wonderlijk Werken. Je leest er geleerde lessen ‘on the road’ en een vette duw om zelf ook aan de slag te gaan en die vrijheid voor jezelf te creëren. Download het magazine hier:

Online Cursus

Locatie-onafhankelijk
bedrijfsidee bedenken

De weg naar vrijheid, avontuur en autonomie begint met een overtuiging. Het is nú tijd om ermee aan de slag te gaan. Als je op dat punt zit, is deze cursus jouw eerste stap. Wat voor werk kun jij locatie onafhankelijk doen? Hoe bedenk je dat? In deze online cursus ontwikkel je een locatie onafhankelijk bedrijfsidee dat bij jóú past en leer je hoe je je eigen voorwaarden kunt hanteren als ondernemer.

1-op-1 traject

Bedrijfsidee testen en lanceren

Je hebt een locatie onafhankelijk bedrijfsidee dat bij je past. Super gaaf!! En nu?
In dit 1-op-1 traject van 6 maanden begeleiden we naar de lancering van je eerste dienst. We werken bewust in hele kleine groepjes en je hebt onze volledige aandacht. Je gaat je eerste klanten benaderen, je dienst testen en feedback verwerken van je eerste klanten. Tijdens een 2-daagse training op locatie in Nederland bouwen samen je website en zetten je verkoopkanaal op effectieve wijze op. 

Ideale klant profiel maken

Eerste klanten benaderen

Feedback & Aanbod aanscherpen

Website bouwen

Verkoopfunnel
opzetten

Dit traject duurt gemiddeld 6 maanden en bestaat uit 12 online lessen.
 Iedere twee weken 30 minuten 1-op-1 sparren over je voortgang met ons via Zoom. 
2 daagse mini-business bootcamp in Haaksbergen Nederland met 1 overnachting waar we samen je WEBSITE bouwen!
Jouw online leeromgeving ontwikkelen samen is een optionele mogelijkheid. 
€2249,- incl. BTW

Wie zijn Steven en Diana eigenlijk?

Oprichters van Wonderlijk Werken. Digital nomads van het eerste uur. Twee ondernemers in hart en nieren die niet alleen roepen hoe het moet, maar sinds 2012 zelf verschillende bedrijven locatie-onafhankelijk runnen. Mensen noemen ons weleens ‘levenskunstenaars‘ en daar zijn we best trots op!

Wij geloven dat het leven maximaal geleefd moet worden. In het nu en op je eigen voorwaarden. Maximaal leven betekent zo vaak mogelijk voelen dat je lééft. Kippenvel op je armen, tranen in je ogen, rust in al je vezels. Zit ik hier echt?! Doe ik dit echt? Ben ik dit echt? 

Als dit mijn leven is, dan heb ik echt geleefd, heb ik het mooi gehad en is mijn leven nu (al) voltooid! Dat is onze eigen missie en we helpen anderen hetzelfde bereiken: op eigen voorwaarden leven en werken.

Wij vertrokken in 2011 we op onze eerste digital nomad etappe. De vragen: ‘hoe doe je dat locatie onafhankelijk werken? En denk je dat ik dat ook kan?‘ luidde het begin van het blog Wonderlijk Werken. 

Inmiddels reizen we ieder jaar een aantal maanden samen met onze twee kinderen. Dit wisselen we af met de zomermaanden bij familie en vrienden in Nederland. Wij delen onze lessen en expertise van een leven als ondernemer, ‘on the road‘ en vooral hoe je op eigen voorwaarden leeft en werkt. 

Na bijna tien jaar onderweg is Wonderlijk Werken ons eigen warme bad, een verzameling mensen die dezelfde waarden delen: vrijheid, avontuur, autonoom denken en leven en elkaar helpen waar het kan.

Kom je ook meedelen?

Neusje van de zalm

Business Bootcamp Costa Rica

Wil je nu alle vrijheid in 1 keer ervaren en voor jezelf opbouwen? Een bedrijfsidee bedenken, testen, eerste klanten bedienen, website bouwen met ons, een goede verkoop funnel opzetten en je eerste reisetappe als locatie onafhankelijke ondernemer voorbereiden? Kom dan meedoen aan het business bootcamp dat we eenmaal per jaar organiseren in het prachtige Costa Rica! Ons volledige programma in 1 keer en dat vanuit het paradijs!

12 dagen | November 2021 | Puerto Viejo de Talamanca | Max 8 deelnemers
€4995,- incl. BTW (inclusief accommodatie, 2 dagen raften, een fiets) 

Laat je inspireren de eerste stap te zetten!

Vette Veranderverhalen

Ben je benieuwd naar wat mensen gaan doen die bij ons een cursus, 1-op-1 traject of bootcamp hebben gevolgd?
In de sectie vette verander verhalen lees je hierover. 

In je eentje op reis en ondernemen

Als vrouw alleen reizen door Midden Amerika en Azië en tegelijkertijd klanten bedienen en geld verdienen. Dat was de grote droom van Marijn toen ze begin 2016 mee kwam doen aan de Digital Nomad worden training. Flink overspannen nam ze zich voor te stoppen met lange reistijden naar kantoor en van 9-tot-5 op een vaste plek werken. Ze wilde zelf haar ritme gaan bepalen en met de zon leven. Leven als digitale nomade dát wilde ze! ‘Zonder die training was ik nooit vertrokken‘. Dit is het verhaal van Marijn die in 2017 startte met een bedrijf als social media & content manager.

kiezen-leven-flow-rianne

Kiezen voor een leven in flow

Parttime werken, een eigen onderneming starten en reizend de wereld ontdekken. Wat voor velen een onmogelijke combinatie lijkt, is voor Rianne Schrijver en haar gezin de nieuwe standaard. Rianne werkt drie dagen in de week als apotheker en startte daarnaast Best Kept Memories, haar creatieve bedrijf in fotoboeken: “Door anders te gaan denken over bijvoorbeeld werk, tijd en geld, groeide ook het idee van een eigen onderneming.” In de jaren erna startte ze met de opgedane kennis nog twee bedrijven. Hoe is dit tot stand gekomen, wil je wellicht weten? Lees het hele interview.

Eerst eens lekker lezen

Blog

Op de site van Wonderlijk Werken vind je honderden artikelen over meer vrijheid ervaren, locatie onafhankelijk ondernemen, leven als digital nomad en werken op je eigen voorwaarden. Dit zijn drie goede artikelen ‘to get you started‘!

Wonderlijk Werken bestaat 10 jaar! Download het gratis inspiratie magazine

Laat je gegevens achter en ontvang het inspiratie magazine dat wij maakten ter gelegenheid van 10 jaar Wonderlijk Werken. Een gaaf magazine voor digital nomads en locatie onafhankelijk ondernemers in spé vol met vette verander verhalen, geleerde lessen van 10 jaar ondernemen ‘on the road’ en terugblikken op bijzondere trainingen. Laat je inspireren om zelf een locatie-onafhankelijk bedrijf op te zetten! Als wij het kunnen, kun jij het ook!