Leven en werken op jóúw voorwaarden

Werken op een boomstam aan een prachtig strand in Costa Rica. Waarom zou dat niet kunnen? Wij geloven dat het leven bedoelt is om écht te leven. Zo vaak mogelijk voelen dat je lééft. De mentale, fysieke en financiële vrijheid hebben om het maximale eruit te halen. En dat helemaal op je eigen voorwaarden te doen.

Daar helpen wij avonturiers en vrijheidszoekers mee door ze onafhankelijker te maken van tijd en locatie. We helpen je een leven te starten als digital nomad en de vrijheid van reizen te voelen terwijl je inkomsten gewoon doorlopen.

Bekijk ons aanbod

Gezien in

Klik op de logo’s om de artikelen te openen op de nieuwssites zelf.

Zo helpt een leven als Digital Nomad je aan..

nina-steven-diana

1.

Meer vrijheid 

doordat je zelf kunt bepalen wanneer je werkt, waaraan je werkt en waarvandaan je werkt. 

nina-steven-diana

2.

Minder uren werken

doordat je hebt geleerd efficiënt je werk te doen en slimme verdienmodellen hebt. 

nina-steven-diana

3.

Reizen zonder eind

doordat je je werk meeneemt en onderweg geld verdient TERWIJL je de gaafste plekken op de wereld ziet.

…een leven waarin je op maandag naar het strand kan als de zon schijnt.

Je merkt dat je je regelmatig in bochten wringt om aan het tijdsstramien van een ander te voldoen. Je bent iedere dag aan het rennen en vliegen en hebt weinig regie daaroverJe wordt geleefd, en dat is niet waar je wilt zijn. 

Nu is het moment om zelf te bepalen hoe je je tijd indeelt en waar je het aan besteedt. Dus als je op maandag naar het strand wilt omdat de zon schijnt? Als Digital Nomad ondernemer kan het. 

Video afspelen

Bedenk een locatie-onafhankelijk bedrijfsidee

Digital Nomad Start

Dit is de cursus waarmee je start op het pad als Digital nomad.  In deze online cursus ontwikkel je met opdrachten uit 15 lessen een locatie onafhankelijk bedrijfsidee dat bij jóú past en uit jouw rugzak komt van talenten en vaardigheden. Geen copy-paste van wat je anderen ziet doen online, maar jóúw ding!

Onze magie

Dus kies je nu voor veiligheid van een salaris of vrijheid van ondernemen? 

Kies je voor op kantoor of in een café ergens langs het strand van Ipanema? 

We snappen je dilemma.

Zelfs zo goed, dat we je een derde optie willen geven.

Wat als jij nog meer jij mag zijn? Dat je nog meer van je beste werk mag leveren? En je daardoor nog meer klanten gaat aantrekken?

Wij zijn Wonderlijk Werken. Samen trekken we een heel nieuw plan op jóúw voorwaarden, zodat jij eindelijk kan werken aan wat jou laat stralen, op een plek die je zelf hebt gekozen. Zo lang als je wilt. 

Waarom zou je het gebaande pad volgen als dat niks voor je is?

Anders-zijn mag je vieren!

Wij reisden met ‘Nina’ onze Volkswagenbus dwars door Midden Amerika en maakten we samen met twee jonge documentairemakers een korte film (51 min) over mensen die anders leven dan anders. Die van het gebaande pad af gaan. Die volledig maar dan ook volledig op hun eigen voorwaarden leven. Bekijk de film hieronder.

Hoe kunnen wij je helpen?

De weg van Wonderlijk Werken

Wij geloven dat het leven nú en in het nu geleefd moet worden. Niet blijven hangen in wat was of blijven uitstellen en dromen van wat er misschien nog komt. NÙ actie. NÙ iets doen. En daar helpen we je graag mee door de tien jaar ervaring als digital nomads te delen. Dit zijn de stappen op de weg naar een leven als Digital Nomad die je met ons kunt zetten:

Digital Nomad Start

In deze online videocursus van 15 lessen met opdrachten bedenk je een valide bedrijfsidee voor jouw locatie onafhankelijke onderneming. In een online Zoom sessie van 45 min. bedenken we een idee dat voortkomt uit die talenten waar je geld mee kunt verdienen terwijl je reist. Je werkt een aanbod uit, je stelt je belofte op en formuleert je doelgroep. We besteden veel tijd aan jouw lievelingsklanten. Vanuit Mexico helpt Diana je op weg!

Digital Nomad Business

Dit is een online cursus waarin we je helpen je locatie onafhankelijke bedrijf goed op te zetten: online administratie inrichten, online zakelijke bankzaken opzetten en inrichten, automatisch BTW aangifte doen, computer inrichten, software die je nodig hebt, hardware die we aanraden. We laten je precies zien hoe het moet. Ook maak je in deze cursus een (business)plan voor vertrek: financiën, omzetdoelen, bestemming onderzoeken, datum van vertrek kiezen.

Digital Nomad Academy

In de Digital Nomad Academy begeleidt Diana je persoonlijk. Met meer dan 50 video lessen en tweewekelijks een call helpt Diana je met het opbouwen en lanceren van je bedrijfsidee. Je ontvangt van ons een complete website voor jouw bedrijf (met alle plugins en hosting voor een jaar) met daarbij een online leeromgeving voor jouw eigen cursus. Het zit er allemaal in. Dit programma duurt gemiddeld 6 maanden en de persoonlijke aanpak maakt ons uniek. Je hoeft het niet alleen te doen! Leer van mensen met 10 jaar ervaring in digital-nomad-land. 

Wonderlijk Werken bestaat 10 jaar! Download onze gratis Digital Nomad start gids

Waar begin je nu als je wilt leven als Digital Nomad? In onze startgids lees je het allemaal! Tien stappen om jezelf (en je leven) klaar te stomen voor een periode leven als Digital nomad. Zie je door de bomen het nomaden bos niet meer? Dan is deze gids je antwoord!