Les 1 van0
Bezig met cursustraject

les 1

We beginnen de eerste echte les van de cursus met een stap op de plaats: hoe ziet een dag in je leven er nú eigenlijk uit?

Dit doen we omdat je huidige dag je denk-kader bepaalt en omdat je veranderingen in je leven kunt maken als je weet waar het knelt, als je weet waardoor er een gat zit tussen je huidige dag en je ideale dagen en weken.

Het doel van deze les is om een startpunt te creëren van de reis en de zoektocht naar jouw persoonlijke en unieke levensstijl als locatie onafhankelijk ondernemer.

Om je niet meteen in het diepe te gooien, neem ik, Diana, neem je mee langs mijn leven ‘toen‘ (2005 – 2009) nog voordat ik de sprong maakte naar het ondernemen. Waarom nam ik dat besluit? Hoe kom je tot een punt waarop je zegt: nu is het genoeg? Hoe voelt het om alles wat achter je ligt, waar je zo hard voor hebt gewerkt, en wat eigenlijk heel onsuccesvol is op persoonlijk vlak, achter te laten?

Op de foto zie je een echte ‘corporate‘ Diana, mantelpakje, hakjes en een carrière bij een groot bedrijf. Een van de weinige foto’s die bewaard is gebleven van mij uit die tijd. Ik hoop dat mijn verhaal een inspiratie is om zelf deze oefening ook eens te doen en te kijken wat er overblijft als je écht zelf mag kiezen, voor jezelf mag kiezen.

Onder de foto vind je in de les inhoud twee lessen die horen bij dit thema. Je kunt hierop klikken om de inhoud te bekijken. Daarna keer je weer terug naar deze pagina en klik je op ‘markeer als geleerd‘ om verder te gaan in de cursus.

Diana werkzaam bij Koninklijke DSM (2007)